top of page

🌟💫✨ TØM Kagedåsen - Du må godt - for NU er det endelig Jul

Opdateret: 8. feb. 2022


Midt på mit sofabord står en smuk hvid porcelæns Engel, kjolen er plisseret og i toppen af hovedet er det muligt, at isætte et stearinlys. Det har jeg gjort. Nu står den og skinner stille og klart.


Jeg mærker glæden og taknemmeligheden ved at kigge på den, helt ind i mit hjerte - En kær veninde har sendt den til mig, fordi hun vidste den ville bringe mig STOR glæde.

Selv elsker jeg at købe små og sjove gaver - synes jeg da i hvert fald selv - til dem jeg har kære.


Du kender sikkert også til Glæden ved, at give og glæden ved at glæde sig.... Glæden ved at stoppe op et øjeblik... OG ...Finde de små glæder i livet - i hverdagen og ikke mindst ved hinanden.

Noglegange ligger glæden på lur og bare venter på dig! Smukt ikk'...?


I min stue er her helt stille. Jeg sidder alene i skumringen og kigger ud over Middelhavet. Himlen er blygrå og den spejler sig i havet, der lige netop i dag er blikstille. Mens jeg sidder her breder der, sig en varm følelse af taknemmelighed i hele min krop.


Jeg er dybt taknemmelig for at, jeg uge efter uge kan dele mine tanker - følelser og de oplevelser jeg har sammen med min familie, med dig.

Dit Hjerte i slutningen af mine oplæg - dine søde kommentarer og beskeder, samt alle dine virtuelle Kram, de luner og glæder.


❤️🌸 Bare... TAK...! For at Du, hverdag, får Mig til at smile 🌸❤️

Uden dig... Ville verden ikke være den samme!

Jeg har besluttet, årets sidste dage at folde mine vinger omkring mine kære. Derfor vil der, være en lille pause i oplæggene her på Flip Flops And Rainbows. Livet går dog ikke helt i stå. Små dryp og glimt af vores oplevelser - vil du stadig kunne finde på Instagram eller på Facebook.


🌟💫✨ Må Juledagene fylde dit hjem med, hvad end der bringer dig glæde - får dig til at skræl grine - skråle med på alle julesangene eller digte din egen - om du tømme kagedåsen med julekager, uden at dele med andre, SÅ.... Håber jeg dit hjerte vil flyde over med kærlighed og du må omringes af dem du elsker og holder af.


❤️ Jeg sender hermed dig og dine kære de varmeste og kærligste ønsker om en nærværende og velsignet jul.

❤️ Et lyst og lykkebringende Nytår fyldt med Håb - Accept - HverdagsMagi og opfyldelse af dine inderste ønsker.


Til DIG sender jeg også endeløs kærlighed og ligeså mange varme kram DU har brug for... Bare.... HUSK at gør noget der gør dig godt!

Helena






47 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2 comentários


Convidado:
20 de dez. de 2021

- og tusind tak for dig Helena. Jeg ELSKER at læse dine beretninger fra de "varme lande". Så bliver man lige transporteret væk fra husrenovering et øjeblik😉.... og væk fra de grå skyer, der alt for ofte dækker himlen her i december. Lige idag er der dog ikke brug for det. Det skønneste helt klare frostvejr med SOLSKIN. Jeg elsker det!!! Oveni det er vi igang med julebagningen.... - det kan næsten ikke blive bedre i december... Vi savner nu vores gamle naboer fra Tingbakken - så kæmpestore julehilsner til Jer og med håbet om at vi ses i 2022🎄. Juleknus fra Birthe og co❤️

Curtir
peonia2
21 de dez. de 2021
Respondendo a

Kæreste Birthe, TAK....! For dine ALTID søde og kærlige ord - Ihhh - hvor lyder det hyggeligt med julebag - vi har også selv været i gang - i Lørdags - med alle yndlings "Vanlijekransen" og de tilhørende "Havregrynskugler".... Begge hold er dog allerede spist og nydt med yderst velbehag🙄😂 Jeg sender det største KNUS til jer alle - Her er I SAVNET big time - og JA.... 2022 - MÅ være året - hvor vi kan kramme hinanden igen. Hils din skønne Bande fra og alle 💞 Stort knus Helena

Curtir
bottom of page