top of page

Inspiration: 🌿 KOM MED - Stemningsbilleder fra vores Vandretur ved Cape Greco National Park 🌿

Opdateret: 20. jan. 2023


Er du på UDKIG efter oplevelser på Cypern, der IKKE nødvendigvis involverer Strande, Historiske perler eller Farvestrålende drinks...? Kunne jeg måske foreslå dig en vandretur, som det perfekte alternativ.


I denne uge inviteres du med på vores udflugt til CYPERNS fantastiske østkyst, hvor Den betagende Cape Greco National Park ligger. Det er uden tvivl, et af de mere fascinerende områder at udforske på øen.


Find vandrestøvlerne eller stik fødderne i dine yndlings sneakers. Fyld rygsækken godt op med vand - sunde snaks OG SOLCREME - FOR - ikke ret meget vil kunne slå en vandretur i denne fantastisk smukke natur.

Du behøver ikke være vant til at vandre. Forskellige afmærkede naturstier, af forskellige sværhedsgrader, vil lede dig rundt på de forrevne og ujævne klipper.

Middelhavets blide vinde og en spektakulær udsigt vil gøre dig følgeskab hele vejen rundt.






FLORA & FAUNA

Flora & Fauna på Cape Greco fuldstændig unikt. Sæt gerne tempoet helt ned og Forkæl dig selv og dine øjne med de omkring 400 forskellige arter af planter - buske og træer, hvor omkring et dusin af dem anses for at være ekstremt sjældne.





FORTVIVL IKKE hele vejen rundt - om du så kravler op ad eller ned - inviterer adskillige bænke, dig til at få det bedste ud af Cape Greco's betagende og fantastiske skønhed. Du skal blot læne dig tilbage, og se ud over Middelhavets og lade dig fascineres af den storslåede udsigt.



Det var den selv samme skønhed, der fik os til at blive siddende mens solen omdannede himlen til en farvepalet af beroligende og hypnotiserende orangerøde farver.




TAK for du tog med ud i Naturens Smukke Eventyr - det var virkelig skønt at have dig med. Vi ses igen NÆSTE Mandag - indtil da - vil jeg ønske solskin på din vej ☀️


Mange kærlige og taknemmelige hilsner fra

Helena


KIG ind forbi Instagram @flipflops_and_rainbows - OG få solskin på næsen - vi vil elske at have dig med ❤️




34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page