top of page

🌿 Når Planen Går i Vasken - Udflugten til De Magiske Troodos Bjerge 🌿 Del. 1

Opdateret: 16. jan. 2023


Kender du det?! Du har fået en idé og foran dig på bordet ligger hele idéen, penslet ud på små stykker papir med ulæselige kragetæer. Kaffekoppen har tømt sig selv - flere gange - og du læner dig nu tilbage, mens du lidt smilende og selvfed tænker - DET HER...! Det bliver godt.

Indrømmer gerne at mit planlægningsgen ikke er særlig veludviklet. Jeg er ikke særlig struktureret da - Jeg er den mere spontane type. MEN nogle gange skal man jo udfordre sig selv og prøve noget nyt.

AND SO I DID


Siderne i Lonely Planet er efterhånden ret tyndslidte og pegefingeren sort af tryksværte. FOR - lige siden vi ankom til Cypern - har vi talt om en udflugt til de storslåede, smukke og magiske Troodos Bjerge kombineret med et besøg i det smukke Kykkos Kloster. OG de før omtalte små lapper er en detaljeret udflugtsplan, netop dertil, med overskriften "EventyrTid"



NU.... Ved jeg ikke helt, hvordan jeg skal tolke følgende - men jeg har lidt på fornemmelsen universet mener jeg skal forblive i nuet og være totalt ustruktureret. Lad mig forklarer dig HVORFOR!


  • I de sidste mange måneder er jeg Hver ENESTE morgen vågnet kl. 06:00 - Ikke 06:01 eller 06:04 - NOPE 06:00 PRÆCIS! Jeg stoler på mig selv og dropper, at sætte et vækkeur. Det var DUMT - for denne morgen, har jeg svært ved at forlade drømmeland igen og, vågner først kl. 08:00.


Jeg sparker dynen til side så, der står en sky af små hvide fjer omkring mig. Jeg får åbnet døren indtil de øvrige værelser, hvor der, IKKE overraskende lyder små hyggelige snorke og veltilpasse gryntelyde. Godt så...!

Dørene til værelser - badeværelser åbnes og lukkes. Vi danser ud og ud imellem hinanden mens, der spises morgenmad - tages tøj på - drikkes kaffe og tænderne bliver børstet. GODT - SÅ ER VI KLAR. Opgaverne bliver fordelt og dansen kan fortsætte.


  • Jeg er åbenbart IKKE den eneste, der havde et godt sovehjerte denne morgen. Det lille Mini marked, hvor vi til dagligt køber alle vores grøntsager - åbner alle dage på ugen kl. 07:00. Da vi står og trykker næsen flad mod ruden lidt i 9 - er butikken stadigvæk lukket. Lige som vi skal til at gå, kommer indehaveren ræsende med håret strittende i alle retninger og store poser under øjnene. Vi får indkøbt de solskinsfyldte og knasende grøntsager og skynder os hjem.


  • Hjemmelavet Sandwich er temaet for den medbragte frokost. Som magiens gøgler - jongler jeg med grøntsager - pålæg - ost og inden længe ligger små kærligheds fylde gaver og bare venter på det skal blive frokost. ONE MORE DOWN


Inde i stuen sidder børnene på række - efter alder - i sofaen og er dybt optaget af deres mobiltelefoner. På sofabordet foran dem ligger sammenkrøllede opgavesedler. Deres vilje til samarbejde får mig til, at juble lidt indeni - Fantastisk.

Nu er vi klar til at haste ned til bussen - men - Inden vi flyver videre ud af døren, tager jeg den sidste mundfuld kaffekoppen byder på - hvilket jeg så inderligt fortryder - DEN VAR KOLD - FØJ!!!


  • I elevatoren, de 8 etager, ned bliver den traditionelle TOUR-tjekliste gennemgået. Har du læst nogle af mine øvrige blogindlæg - kender du godt til tjeklisten. Så den slipper du for denne gang!

  • Vi har de lange ben på nakken og haster nu af sted mod Banken for at hæve kontanter til bussen. Måske er hæveautomaten heller ikke vågnet i tiden - for den bliver ved med at afvise mit kreditkort....? Jeg tjekker banken på mobilen - Hmmm underligt. Vi haster endnu hurtigere mod næste hæveautomat - den er heldigvis mere samarbejdsvillig - for det ønskede antal EURO bliver under et vældigt blippen og bloppen spyttet ud.

  • Vi spæner afsted mod busterminalen, rygsækken der er fyldt godt op med vand - mad og en overraskelse - hopper og danser på ryggen. Dansen var desværre forgæves, da vi ser bussen kører videre uden os... ÆV...!!! Forpustet står vi og glor - lidt dumt - på hinanden. Hva' gør vi så nu....? For den næste bus kører først om 2 timer.

De bedste ideer opstår når du spiser is - ved du godt det..? Vi trasker hen mod Athens Avenue, der har et særdeles godt udvalg indenfor is butikker. Vi når dog ikke så langt, for på vejen derhen kommer vi forbi et Biludlejningscenter og vi bliver hurtigt enige om, at leje en bil i stedet for at vente på bussen.

10 minutter senere sidder vi en bil og er endelig på vej. Selvom jeg er i besiddelse af en mindre udgave af "Hermione Grangers taske" - så indeholder den, alligevel, IKKE noget kort over CYPERN. Ruten bliver sat i samarbejde med Siri - der mener - vi vil være fremme om 1 time og 47 minutter.


Kære Du - TAK for du læste med - vores Eventyr fortsættes på næste mandag - jeg håber vi ses!

Mange smil og kærlige hilsner til dig

Helena ❤️


KIG ind forbi Instagram @flipflops_and_rainbows - OG få solskin på næsen - vi vil elske at have dig med ❤️

39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


bottom of page