top of page

Rejsefortælling: Når Foderbrættet Bliver For Småt...!

Opdateret: 29. jan. 2023

I morgen er det Williams fødselsdag.

Tænk engang.... SÅ er det 19 somre siden han valgte, at lande i min favn og han har - lige siden - beriget mit liv - på så utroligt mange måder.



MEN.... Jeg havde ikke den fjerneste anelse om at, jeg var gravid...?

På daværende tidspunkt havde jeg 2 jobs.

Hver dag cyklede jeg over grænsen mellem Danmark og Tyskland for, at tage bussen til Sønderborg - hvor jeg arbejdede i en tøjbutik. Når arbejdsdagen endte i Sønderborg tog jeg bussen tilbage til Padborg - steg på jernhesten og cyklede til Grænsebutikken Fleggaard, hvor jeg sad ved kassen og betjente ferieglade - storsmilende og købelystende kunder i 8 muntre timer. OG indimellem det - lavede jeg blomster.


Det var først da mine bukser begyndte, at stramme henover maven og en kollega spurgte - efter jeg i en pause havde gabt 7000 gange - Er du egentlig gravid...? Jeg kiggede undrende på ham og kunne kun få fremstammet: "Øhhhh Hvad...?"


Minsandten - om min tidligere kollega ikke havde ret & de næste 10.000 ord kunne jeg godt bruge på, at fortælle dig om, hvor EN fantastisk - vittig - omsorgsfuld - eftertænksom - nytænkende - retfærdighedssøgende ung mand William er - MEN det vil jeg ikke...!


FOR enhver SO synes jo bedst om sine egne grise - ikk'...?



NEJ - jeg vil tage dig med tilbage til en dag i efteråret 2021 - William har lige været en tur i Danmark for, at besøge sine venner.


I taxaen fra lufthavnen og hjem står munden ikke stille - han fortæller og fortæller - griner og fortæller noget mere. Jeg lytter så opmærksomt, som jeg nu kan klokken 04.45.


Vi har lige sat nøglen i døren og inden jeg er kommet indenfor siger han: " MOAR.... Jeg har besluttet mig for at flytte hjemmefra....! " I det sekund bliver jeg lysvågen OG det eneste min zombie hjerne kan finde ud af at sige er: " HVORFOR...?! " Hvorefter den straks gik i en form for selvsvingspanik, og begyndte at fortælle alle de skrækhistorier jeg kunne finde på - med det resultat at William sagde Go' nat og gik i seng.



Næste morgen undgik jeg emnet og håbede faktisk på han havde ombestemt sig. Tiden gik - dage blev til uger og uger forvandlede sig til måneder og William - kom ikke ind på emnet en eneste gang. ALTSÅ.... Lige indtil for et par uger siden.


Han stod overfor at skulle hjem til Danmark for, at gå til eksamen i Psykologi - et fag han har fulgt på en Online HF. I mellemtiden havde han også brugt tiden på, at undersøge forskellige uddannelsesmuligheder i Danmark, samt sat et møde i stand med en skole i Aarhus.


Denne gang var jeg mere COOL - jeg havde næææææsten affundet mig med tanken og det er jo Williams behov OG IKKE mit, der skal opfyldes...!


OG JA.... Foderbrættet er blevet for småt og William flytter til Danmark.

Han bosætter sig i Aarhus og starter på en STEINER HF d. 10. August 2022.


Jeg.... Jeg er vildt stolt og synes hans beslutning er MEGA sej... Jeg er på hans vegne fyldt med Gå-på-mod. Nærmest lykkelig og en lille smule grædefærdig - men det fortæller jeg kun til dig ❤️


Taknemmelig er jeg for at Du læste med...! Det betyder mere end du aner...!

Må du få en rigtig dejlig og hjertevarm uge, sammen med dine yndlingsmennesker.

Kærlig hilsen og et Kram

Helena 😘


KIG også ind forbi Instagram @flipflops_and_rainbows - for solstrejf og mange flere glimt af vores oplevelser.

73 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page