top of page

Kære Dagbog

Opdateret: 16. jan. 2023

..... Der er..... Altid spændende og så livsbekræftende at leve under samme tag med, én eller flere teenagere.

Jo - Jo - det byder da på sine udfordringer, og ind imellem har jeg også lyst til, at leje dem ud eller sætte dem til salg på DBA. Men... Når dagen slutter og vi går natten i møde - er jeg dybt taknemmelig for de valgte, at lande i min favn.


Derfor bliver jeg også altid meget beæret, når jeg bliver inviteret med indenfor i deres dagbogsunivers. Jeg synes det er så interessant, at tale med deres unge optimistiske sind. OG Lytte til Hvordan de oplever og udtrykker vores fælles oplevelser - for min(e) oplevelse(r) er ofte helt anderledes end deres.


I denne ugen får du et lille glimt indenfor i Yasmins dagbogsfortælling af små farverige hverdags-katastrofer.


Kærlig hilsen

Helena

Kære Dagbog,

Jeg vågnede en morgen her på Cypern, hvor man skulle tro, der ikke var andet end ro, sol og godt humør. Men tværtimod for i familien Hjortshøj - Kristoffersens lejlighed er, der Aldrig ro og i dag er slet ingen undtagelse.


Da jeg endelig får lettet min tunge krop op af sengen. Bevæget mig ud på badeværelset, hvor jeg får vasket mit ansigt og børstet tænder, sætter jeg mig, som altid klar ved spisebordet til endnu en dag. MEN - noget virker forkert og jeg spørger min Mor: “Der virker til at være en dårlig stemning i dag?”

Hvortil min mor selvfølgelig svarer: “Nej da! Alt er som det skal være”

Jeg smiler, nikker og begynder at strikke.


Lidt senere kommer min far ind af døren. Vi snakker lidt om løst og fast - før han gør som han plejer - og smutter ind for, at begynde på dagens arbejde i lejlighedens aller bagerste rum.

5 min senere kommer William hjem.

Han har været ved lægen og starter dagen ud med Den Første Dårlige Nyhed.

Lægen fortæller at, den penicillin han har været på de sidste 4 dage, for mellemørebetændelse, ikke har virket som den skulle.

Tværtimod har den kun gjort situationen værre og han skal nu til en special ørelæge. Vi ruller alle øjnene - men ligger det bag os da, vi alligevel ikke kan gøre noget ved det og fortsætter med vores dag.


Tiden går og jeg hører vaskemaskinen er færdig. Jeg rejser mig så jeg kan få hængt tøjet op så hurtig som muligt.

Men da jeg kommer ud i køkkenet opdager jeg at ,alt sæben ikke er blevet skyllet ud - Dårlig Nyhed Nr. 2

Men... Min Mor er altid på banen og klar med en løsning. Hun foreslår at vi bare kan skylle tøjet igen. Jeg er ikke imponeret, men siger okay da jeg godt ved, der ikke rigtig er en anden udvej og dagen fortsætter.


Alle smiler - lige indtil min mor kommer ud af køkkenet. Hun ømmer sig og hendes ene finger er helt mørkeblå - næsten sort. "Jeg tror Vaskemaskinen er gået i stykker, den slog gnister da jeg forsøgte, at tænde den igen. Nu tager den bare vand ind og jeg kan ikke stoppe den - dit tøj ligger stadig derinde!”

Jeg går selvfølgelig lidt i panik, da mine yndlingsbukser er derinde.

Dårlige Nyhed Nr. 3.


MEN - Som du nok kender selv - stopper jobbet som Mor aldrig. Hun henter derfor kosten og begynder, at feje klinkegulvet i vores store lejlighed - Vi har ikke fået købt en støvsuger endnu! Nu fanger Lyden af et kæmpemæssigt vandfald, der kommer ude fra køkkenet. hendes opmærksomhed.


“Hvad Søren sker der!” - spørger min mor med panik i øjnene

Jeg siger halv mut at, Eddie Spaghetti og hans lange pilfingre har åbnet vaskemaskinen, og de 50 liter vand, der var i vaskemaskinen, vælter nu ud på køkkengulvet.

YaaaY!

Nu begynder den vilde jagt på rene som beskidte håndklæder.

Det var så Dagen Dårlige Nyhed Nr. 4.






Så... Hvis du en dag føler du har en dårlig dag, og alt går lidt skævt - så bare tænkt tilbage på familien Hjortshøj Kristoffersen og deres svømmende køkken.


Når ja - det glemte jeg lige at nævne. Vores køleskab gik også i stykker samme dag.

OG Klokken er kun 10:30 på en torsdag.


Kærlige hilsner fra

Yasmin






KIG ind forbi Instagram @flipflops_and_rainbows - OG få solskin på næsen - vi vil elske at have dig med ❤️

45 visninger3 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글 3개


peonia2
2021년 11월 22일

TAK kæreste Jacqueline - for din lyst til at læse og følge med. Det betyder mere end du aner🌈😘 Stort knus fra os alle til dig.

좋아요

게스트
2021년 11월 22일

Elsker at læse jeres beretninger. Stort knus fra mig til jer, dejlig familie. Kærlige hilsner Jacqueline

좋아요
peonia2
2021년 11월 22일
답글 상대:

TAK kæreste Jacqueline - for din lyst til at læse og følge med. Det betyder mere end du aner🌈😘 Stort knus fra os alle til dig.

좋아요
bottom of page