top of page

Inspiration: 🌴☀️ Kig ind gennem vores cypriotiske vindue og Slip hverdagen et kort øjeblik

Opdateret: 20. jan. 2023

Kære skønneste Du,


Jeg er virkelig taknemmelig for at Du uge efter uge kigger ind forbi FlipFlops and Rainbows..! OG Hjertelig velkommen til dig, der for første gang tjekker ind...!

FOR.... Er der noget bedre end at, have nogle at dele hverdagen - sine tanker eller ens oplevelser med....?

I denne uge får du ikke ret meget tekst - men - til gengæld - en masse billeder og glimt af vores hverdag her på Cypern.

SÅ... Kære DU.... Fyld dit yndlingskrus op med din yndlingsdrik, og sæt dig godt tilrette. Slip hverdagen et kort øjeblik og kom med os - Hjertelig velkommen skal du i hvert fald være!
Jeg hedder H E L E N A - og lige siden jeg var en lille pige, har jeg drømt om, at udtrykke mig i ord og billeder. Så det er mine ord du mødes med her på siden - hver MANDAG.

C Y P E R N er en Perle, med den perfekte blanding af blide toner af Middelhavets melodi, solskin på næsen og en smuk natur.

Det er ikke så underligt, at det netop var hér, at Afrodite dukkede op i mytologien, som Kærlighedens og Skønhedens gudinde.


M I N E rejsekammerater er min familie - er de bedste jeg kunne ønske mig. De udgør min ældste søn William på 18 år - min datter Yasmin på 17 år - min energibombe Edward på 12 år og deres Far Jens Peder.

F R A vores altan på 8. sal, har vi udsigt over Middelhavet. Larnaca er Cyperns ældste og en meget smuk kystby.

A T H E N S AVENUE er en klassisk Strandpromenade i bedste LA-stil.

Det er herfra LARNACAs hjerte banker. Palmerne på begge sider, af promenaden, blev plantet, helt tilbage i 1920’erne og de får passagen til at emme af romantik. Perfekt til En slentretur i bedste sydeuropæiske stil - gerne hånd i hånd for, at komme helt ned i gear.


F O R OS er det en kæmpe luksus, at kunne gå ned og tage en svømmetur, hver eneste morgen. ( NÆSTEN da - lige i øjeblikket holder vi en pause, da vi synes det er KOLDT! )

Vores ende af bugten byder IKKE på det meste spændende undervandsshow - men sandet er fantastisk. Tager du lidt op i din hånd, og lader det løbe, lige så stille, ud imellem fingrene, ligner det Guldstøv - OG HVEM vil ikke gerne starten dagen, med at svømme i Guldstøv....?


Eftertænksom Sjov FRÆK.....!


H V E R eneste dag retter jeg blikket mod himlen 💙 Og hver eneste dag begejstres jeg over den harmoniske skønhed af Naturens magi 💙

C Y P R I O T I S K C H A R M E


KIG også ind forbi Instagram @flipflops_and_rainbows - for solstrejf og mange flere glimt af vores oplevelser.

TAK for at du kiggede med og fortsat vidunderlig uge.

Kærlige hilsner fra

Helena 😘

109 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

1 Comment


Guest
Feb 15, 2022

Love it ;-)

Like
bottom of page