top of page

🌱 Kan du overhovedet stole på Google...? Tanker fra en oplevelsesrejsende

Opdateret: 2. feb. 2023

Hvis jeg var opdagelsesrejsende er jeg overbevist om at, jeg aldrig ville komme hjem igen. Eller så vil jeg opdage steder på jorden, ingen anede fandtes.


Der er NOK dem der vil påstå at, med nutidens teknologiske muligheder er det umuligt at fare vild eller på anden måde miste sin retningssans.


Dertil er jeg af en fuldstændig anden opfattelse...


En solskins smuk lørdag morgen går vi nyvasket og i strålende humør ned for, at tage med InterCity bussen til Limassol.


Vi har efterhånden opgivet at leje en bil. De sidste 4 gange vi har lavet en aftale med biludlejningsfirmaet - havde de ikke en bil til os alligevel....

Så NU besøger vi KUN de turistattraktioner vi kan gå til eller komme til med bus - det indskrænker vores muligheder ret kraftigt. Men P Y T ....!!!


Halvanden time senere springer vi, som glade gazeller af bussen. Vi tjekker Google og med en lille gåtur på max. 15. minutter - VIL VI VÆRE DER...


Der er skruet godt op for dagstemperaturen, der ligger på de 36 gr. så vi får rygsækken fyldt op med koldt vand og af sted det går. Vi er fulde af forventning, for det er lidt tid siden vi har været udenfor Larnaca og på EventyrTur.




Kortet tjekkes og i følge Google Maps skulle vi faktisk være der nu...? Vi kigger os omkring. Børnene begynder at skule og deres blik taler sit helt eget sprog: "IK*IGEN" Uden et ord drejer de om på hælen og begynder at gå.


Panisk kigger jeg mig omkring og igen på kortet - Det var da underligt....???


Ingen siger noget mens vi går tilbage mod midtbyen. Sulten har gjort os følgesvend og på torvet finder vi en restaurant, hvor vi sætter os. Efter vi har nærstuderet menukortet - bliver jeg lidt fraværende og fordyber mig i min mobil....


For jeg kan simpelthen IKKE få det til at passe...


Jeg kigger og kigger. Googler og googler og lige med ét forsvinder alt omkring mig og jeg sidder bare og stirrer på skærmen.... WHAT THE F****CK.....!!!!!


Google må tro det er December og har sendt en flok drillenisser ud på nettet.


Jeg prøver det af nogle omgange og JO - den er god nok. Hver gang ændrer Google ét af bogstaverne SÅ U bliver til N. Jeg googler igen og lader denne gang N'et blive OG frem på skærmen toner

Den Forsvundne turistattraktion.

Google oplyser venligt at, den ligger 16 KM UDENFOR LIMASSOL og at den sidste bus er kørt.



Jeg kan ikke undgå, at lægge mærke til det hemmelige sejrssmil, der udveksles mellem børnene.


Hmmm - tænker jeg. Så let slipper de nu heller ikke og trækker dem med på Limassol Slot, hvortil Edwards eneste kommentar var:

" De her sten er da stablet meget pænt ...!" Hvilket jeg kun kan give ham ret i.


Den laaaaaang fortælling om Limassol Slot - vil du senere kunne læse om i et opslag på Instagram @flipflops_and_rainbows - men du skal ikke snydes for lidt stemningsbilleder.



TAK for du læste med - Må du få en Dejlig uge og Hverdage med Magi 💫✨💫

Kærlige hilsner fra

Helena 🌻


KIG også ind forbi Instagram @flipflops_and_rainbows - for solstrejf og mange flere glimt af vores oplevelser.

41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page