top of page

Rejsefortælling: 💃🏽🇩🇰💃🏽 Jeg E L S K E R gæster...!

Opdateret: 29. jan. 2023

Det er I K K E første gang jeg rykker teltpælene op og drager ud - i verden - for at bosætte mig i udlandet - det har jeg gjort op til flere gange.

M E N.... Det er første gang at, vi som familie har solgt A L T vi ejede for, at slippe den gode og trygge danske muld og plante os om i en helt ny urtepotte.


I lørdags d. 9. Juli 2022 mindede Facebook mig om at det var ET ÅR siden vores skønne - skønne hus blev solgt & 7 dage senere skulle en ny familie flytte ind.

Vi var mildest talt ellevilde og supertaknemmelige - FOR NU følte vi at vores eventyr og nye begyndelse endelig blev levende.



Vi indtog Cypern med STOR appetit og lysten til at opleve fyldte vores hverdag. Den første måned spiste vi ude, hver aften og vi blev ret hurtigt usædvanligt begejstret for det smagfulde cypriotiske køkken - inden længe havde vi dannet os et overblik over vores yndlingsrestauranter og hvilke vi IKKE behøvede at besøge igen.


Taknemmelige stod vi op hverdag og hilste på solen - mærkede livsmodet og magien vokser sammen med denne taknemmelighed over alt det, der gjorde os lykkelige, som at slentre i vandkanten og lade lykkefølelsen overfylde hele hjertet.

Taknemmelige over at vide at, vi havde og stadigvæk har tid nok - især på de dage, hvor livet klemmer og vi bliver ømme indeni - for de dage oplevede og oplever vi fortsat.


M E N... S E L V O M - vi nyder at gøre hinanden selskab på udflugter og de dage vi "Bare" er hjemme - ER der EN ting vi for alvor opdagede vi savnede - nemlig at have GÆSTER.


Samtalerne, latteren & glæden ved at samles om bordet til et godt og hyggeligt måltid mad.

OG.... D. 30. maj 2022 blev dette savn omdannet til overstadig glæde - FOR da kom min SØSTER & hendes familie på besøg.



I en HEL uge oplevede vi Cypern sammen - spiste sammen - grinte sammen - svømmede og snorklede sammen.... Sammen.... Sammen...! Det var fantastisk endelig, at have gæster og et kæmpe tomrum, da de rejste hjem igen.


Ganske få dage efter min søster og hendes familie var rejst hjem - tikkede der en besked ind, den lød sådan her:

" Helena!!!!! NU ER BILLETTERNE bestilt og nedtællingen er gået i gang....."


I skrivende stund sidder jeg her med et hjerte, der bobler over af taknemmelighed og glæder mig over alle de oplevelser - time lange snakke - gode måltider - kopper med velsmagende kaffe - vi - i de sidste 10 dage har haft sammen med vores kære gode venner, og gamle naboer ❤️


HVEM det er....?! Røber jeg først for dig i næste uge....!!

For NU skal jeg ud at spise, og nyde de sidste timer med disse dejlige mennesker inden, de rejser tilbage til Danmark i morgen.


TAK for du læste med.
Jeg vil ønske dig en vidunderlig og drømmeudlevende uge fyldt med alt det, der får dit hjerte til at synge.

STORT kram

Helena




Rejse bloggen & Eventyret fortsætter på Instagram ❤️


@flipflops_and_rainbows


Du skal være SÅ hjertelig velkommen til at kigge ind forbi og få lidt solskin på næsen.

37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page