top of page

🌿 Hvem Gemmer Sig Egentlig Bag FlipFlops...?!🌿 Del. 1

Opdateret: 16. jan. 2023

Kæreste skønneste Du ❤️




Jeg hedder Helena. Jeg så dagens milde lys, først i de farverige 70'er, og Jeg vil nu byde dig et STORT og hjertevarmt velkommen til

FlipFlops and Rainbows.

Mit lille hjørne af internettet - en rejse blog kaldes det vist - hvor du inviteres med indenfor i vores hverdagsliv, der i skrivende stund udfolder sig på

Afrodites Smukke Kærligheds Ø - CYPERN.

Til dig der uge efter uge har kigget ind forbi FlipFlops and Rainbows..! Vil jeg fra det inderste af mit hjerte sige Ti.Tusinde TAK....! OG til dig, der tjekker ind for første gang - Hjertelig velkommen skal du være!

FOR.... Er der noget bedre end at, have nogle at dele hverdagen - sine tanker eller oplevelser med....? Nej vel.... Det synes jeg i hvert fald heller ikke.


Det er efterhånden noget tid - små 10 måneder - siden vi forlod smukke Danmark, for at slippe hamsterhjulet og bare nyde det langsomme liv og nærværet som familie.

Vi besluttede os dog for, at have en fast base, i Downtown Larnaca, hvorfra vi tager på eventyr rundt på Øen og bare nyde langsommeligheden.


Jeg elsker at drømme - store drømme - jeg er passioneret livsnyder med trang til frihed og finder glæde i at opleve de store og små eventyr.


Jeg har A L T I D været vild med at rejse, at møde verden og de skønne mennesker vi deler den med. Hvilket har givet mig mange lærerige og arbejdsmæssige oplevelser, der har været med til, at forme, hvem jeg er i dag.


Jeg er så velsignet at have besøgt 40 af verdens 195 lande - nogle af dem, op til, flere gange. Eksempelvis - mit højt elskede Australien og det solrige paradis Grækenland - har jeg været forbi med 6 besøg, hvert sted.




OKAY..... FYLD YNDLINGSKOPPEN - SPARK SKOENE AF OG SMÆK BENENE OP.... FOR NU GÅR DET LØS:


🌿 Jeg er ufattelig god til - at falde i staver og få udnyttet de små zombieagtige tidslommer i hverdagen til bare, at koble fuldstændigt af.


🌿 Jeg elsker at slentre i vandkanten på bare fødder og bare mærke det lune sand og vandet, der med blide bølger svøber sig om mine tæer, mens vinden leger med mit hår og jeg mærker solens varme stråler fylde mig celler med glæde og kærligt kærtegne min hud.


🌿 Jeg er uddannet indenfor Blomster OG Min uddannelse som BlomsterKunstner har også bragt mig rundt om i verden.

Blandt andet til Dubai, hvor jeg fik den ene uforglemmelige oplevelse efter den anden. Den blomsterbutik jeg arbejdede for var leverandør til Den Kongelige Familie - til de store overdådige luksushoteller - ambassader og konsulater og grænser - ja dem var der ingen af.


🌿 I Oman arbejdede jeg i en lidt mindre butik - der havde specialiseret sig indenfor blomsterarrangementer til de ekstravagante og smukke arabiske bryllupper - aldrig i mit liv har jeg set så mange blomster på et sted. Det var fantastisk...!


🌿 I Tyskland havde jeg fornøjelsen at store kontorfællesskaber og tilhørende kantiner. Da jeg vendte tilbage til Danmark igen, for at starte min egen fysiske blomsterbutik - havde jeg William - min ældste søn - med under armen.



🌿 Jeg kan altid finde en undskyldning for at spise fløjlsblød italiensk is 🌿 også har jeg så utroligt mange hobbyer - bare for at nævne et par stykker: 🌿 At strikke spraglede trøjer - tæpper og sokker 🌿 Læse og især at KØBE bøger - Jeg er virkelig begejstret for at lave og spise regnbuefarvet mad og særligt kage - DOG IKKE særlig begejstret for at vaske op - den overlader jeg til mine børn. OGSÅ 🌿 Jeg Griner højlydt og som en flækket træsko.


🌿 Jeg elsker at tegne, male og skrive - især at skrive!

Jeg har de sidste 5 år været i gang med en digtsamling - en julekalender og en børnebog om min usynlige veninde StrikkeRikke - T Æ N K E R at en eller anden dag, lykkes det mig nok at få det hele gjort færdigt..!


Det er med et S O L S K I N S varmt og O V E R F Y L D T hjerte - jeg takker for at - lige netop du - i denne uge læste med ❤️

H U S K at bruge tiden på det der gør dig glad - lad hverdagsMagien folde sig ud OG Always Remember To Be Curious ❤️



KH & S T O R T Kram

Helena


KIG ind forbi Instagram @flipflops_and_rainbows - OG få solskin på næsen - vi vil elske at have dig med ❤️

68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page