top of page

How We shop with OUT a SafePass!

Opdateret: 16. jan. 2023

Stille og roligt bevæger køen sig fremad og lyden af den monotone stemme kommer nærmere: "SafePass... SafePass Please - Hello Madame SafePass, Please - Can I see some ID, Please... Thank you!"

Vores Safepass er dugfriskt - Udløber først om 47 timer og 10 minutter.... SÅ NU.... Skal den bare have gas! OG for at gøre det hele - en hel del - lettere for os selv, er vi taget i Larnacas nye funklende diamant "METROPOLIS MALL"


"Et klimakontrolleret shopping- og livsstilscenter. Med fokus på at tilbyde kunderne - altså os - bekvemmeligheden ved at få alle VORES behov opfyldt på ét sted,"

SO WHAT*S NOT TO LIKE...?!


Jagten på nye sko og et tiltrængt supplement til den medbragte sommergarderobe, er sat ind. Vi er ikke de eneste, der har fået den idé, for køerne udenfor alle butikkerne er lange. OG selvom vi viste vores Safepass/CoronaPass ved indgangen til Mall'et - skal det, samt ID, igen vises ved indgangen til enhver butik. Det er lige meget om du skal købe - sko - tøj - parfume - bøger - dagligvarer - på posthuset eller til bageren.

NO SafePass... NO Entry....!

Nååh ja - det glemte jeg lige, sidder dit mundbind ikke rigtigt, kan du gå hjem med en bøde på € 300,-

MEN…. Ingen regler UDEN undtagelser….


FOR.... Rundt omkring i Larnacas små hyggelige gader og gyder - Ja på næsten ethvert gadehjørne ligger, der et Mini Marked. De bestyres, som ofte, af personer fra Indien - Pakistan eller Sri Lanka.


HER kan du trygt handle UDEN et SafePass OG VI ELSKER DEM....!!!


Vi elsker, at gå igennem de smalle gange og forsvinde ind i duften af røgelse, der blandes med en eksplosion af krydderier, og de blide undertoner af parfumeret sæbe, der nænsomt kildrer vores næsebor. På lange hylder ligger tandbørster side om side med chokoladen. Vaskepulveret deler hylde med kaffen. Grøntsager - farverige krukker og flasker, med indhold vi aldrig har set før, kæmper om pladsen med store tønder fyldt til randen af forskellige former for ris, mel og gryn. Et sandt mekka for alle vores sanser.


Ind imellem får vi hevet nogle af farverige krukker ned fra hylderne - fordi det må vi da smage - oppe ved kassen kigger de på os med alvorlige øjne og siger: "VERY HOT!!!" og af erfaring har vi lært at, når en Inder siger: "VERY HOT!!!" Så er det "VERY HOT!!!" 🔥💥🔥


KIK forbi INSTAGRAM: flipflops_and_rainbows og få flere glimt af vores hverdag og oplevelser på Cypern.


TAK for at du læste med - må du få en skøn uge.

Kærlige og taknemmelige hilsner fra

Helena Hjortshøj




85 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page