top of page

💙🧿 Blå - Kærlighed der aldrig ruster

Opdateret: 16. jan. 2023

På køkkenbordet ligger TO DO-lister i kulørt papir. Stabler af nyvasket tøj er på vej til, at finde sig tilrette i de, allerede, overfyldte kufferter. OG NU.... Mangler jeg bare at finde vores Pas. Panisk gennemroder jeg alle tænkelige og Utænkelige steder. Jeg er småirriteret for... Hvor POKKER er vores Pas?!

Da jeg kommer ud i køkkenet igen - forsvinder mit dårlige humør og jeg smiler for mig selv. For ovenpå en af de propfulde kufferter ligger Bamse Blå.



OG her må du ikke Tage fejl...! FOR.... Bamse Blå er meget mere end en sød blå bamse - Næh Nej, Bamse Blå er et familiemedlem og et meget vigtigt ét af slagsen...!


Vi - eller rettere Edward har haft ham med på alle sine rejser og trykker du ham helt tæt indtil dig, vil du opleve at - Han dufter af BBQ fra Holland - Eukalyptustræer fra Australien - Bilos fra Manila og store solmodne vandmeloner fra Albanien og mange, mange flere skønne dufte.



Nu er det faktisk blevet sådan at, vi ikke kan rejse nogle steder, uden at Bamse Blå er med. Han giver tryghed når vi skal sove et nyt sted - Han giver det bedste knus når hjemveen melder sig og hans altid glade og smilende ansigt får selv den dummeste dag til at ende godt.


Edward var lige fyldt 1. år, da vi var på den årlige jule tur til Tivoli i København. Han sad trygt og godt på skuldrene af sin far, og vi havde fået os forvildet ind i en Build' a 'Bear butik. Uopmærksomme - som vi på daværende tidspunkt var - havde vi ikke opdaget at, Edward havde snuppet en bamse fra en af de øverste hylder - så der lød et vældig hylen fra alarmen, da vi igen ville forlade butikken.



Nu var gode råd meget dyre - JA - faktisk ligeså dyre som en Build' a 'Bear-bamse...! Edward havde lystigt gennemgnasket begge ører og var nu i færd med, at trække bamsen ned over hovedet på sig selv.

Nu udfoldede der sig et vældigt show - hvor Edward selvfølgelig var midtpunktet.

Vi sang og dansede. Kyssede og krammede. Vi hviskede hemmeligheder og Bamse Blå blev kastet op i luften og vi greb ham på skift. Edward var den sidste, der greb ham og han trykkede ham så tæt ind i sin favn - Og det har han gjort lige siden.

Den dag i dag følges Edward og Bamse Blå stadigvæk ad og han har altid styr på, hvor Bamse Blå er.


På en tur til Grækenland - boede vi på en lille og hyggelig campingplads i Athen. Edward var på det tidspunkt 2 år - og en morgen bredte panikken sig.


Vi andre havde vores fulde fokus på, at pakke teltet ned - rulle soveposer og liggeunderlag sammen og Ja - bare gøre klar til at komme videre. Da vi kigger os omkring - kan vi IKKE se skyggen af Edward...?


Eventyret og lysten til, at udforske har altid været en stor del af Edwards barndomsliv - et øjebliks uopmærksomhed også han skred bare...! Som før omtalte morgen i Grækenland, hvor - Vi ledte og ledte - søgte og søgte OVER ALT. Han var ikke at finde nogle steder.


Panikken bredte sig i blandt os og bedste, som jeg skal til, at få et hysterisk panikanfald - kommer Edward tøffende med bar rumpe - vådt hår og sut. Han havde såmænd bare været i bad - og han havde - selvfølgelig ikke - den fjerneste anelse om - han havde været væk.

Bilen blev pakket og alle sad på deres pladser - klar til at fortsætte ud i det blå og møde det næste eventyr. Vi nåede dog ikke så langt. Edward sad i sin autostol og lige som bilens motor startede sagde han: " BLÅ ."

Edward blev siddende - fastspændt - i sin autostol imens vi andre, styrtede hele campingpladsen rundt og rundt - nærmest rundtossede ser vi at, han er blevet hængt til tørre - for Bamse Blå havde da selvfølgelig...! også været med i bad.


Vi er så velsignet at vi lige har været et smut i Danmark - det var SÅ pragtfuldt at være hjemme under den smukke blå danske himmel.


Turen tilbage til Cypern - var lang og temmelig udmattende for vores afgang blev ændret adskillelige gange og vi landede først kl. 04:30 om morgenen.... Vi fik sovet et par timer og gik meget langsomt i gang med dagen. Da vi nåede til midt på eftermiddagen listede jeg af - for at tage en MorFar ❤️ Jeg gik ud som et lys.


Da jeg efter et par timer vågner igen, mærker jeg noget blødt og den velkendte duft rammer mine næsebor. Jeg kigger ned - og i min favn ligger Bamse Blå - Edward har været forbi og har puttet ham ind til mig. Se.... Det er kærlighed...!


Af hjertet tak for du læste med - og til lige netop dig - sender jeg det største knus.

Helena 😘



KIG ind forbi Instagram @flipflops_and_rainbows - OG få solskin på næsen - vi vil elske at have dig med ❤️

46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page