top of page

🌴🌏 At Rejse er at Leve

Opdateret: 16. jan. 2023

Jeg E L S K E R at rejse! ALTSÅ - jeg elsker VIR KE LIG at rejse og igennem tiden er det også blevet til mange besøg, rundt på vores smukke planet.


MEN.....!


Nogle gange glemmer jeg - HVOR heldig jeg faktisk er. For jeg har tiden til at rejse og jeg bestemmer selv hvornår og hvorhen jeg vil rejse. Det slog mig da jeg sad i flyvemaskinen på vej tilbage til Cypern. Jeg elsker faktisk også at flyve - jeg ved godt det ikke er klimavenligt - MEN det gør jeg altså!


Mit absolutte favorittidspunkt er når flyveren standser i toppen af startbanen. HER.... Lukker jeg altid øjnene og mærker, hvordan min puls og forventningens glæde stiger ved, at lytte til den intense lyd fra motorerne der varmer op.


Med ét sætter hele flyvemaskinen i gang og jeg trykkes tilbage i sædet, og imens vi blæser afsted henover startbanen, kan cellerne i min krop kan ikke beslutte sig for, hvem af dem, der skal juble højest.


Den jublende boblende glæde fortsætter når flyet slipper jorden og med stor kraft arbejder sig op ad, så slipper trykket og jeg presses nu ned i sædet, indtil vi når flyvehøjden og som små sæbebobler springer propperne, en efter en, i mine ører.


OG.... DET VAR LIGE DER..... Midt i min overstadige glæde ved, at flyve det slog mig -

Hvor Heldig og priviligeret jeg faktisk er.

I en hel uge har jeg grinet - snakket - krammet - lyttet - krammet lidt mere - drukket et ukendt antal kopper med god kaffe - store krus med velsmagende mørkt Øl og spist skønne måltider sammen med mennesker jeg vandre med i hjertet.


Alt det kunne jeg gøre uden at skænke TID et eneste tanke. For jeg havde TID.

God tid til at fordybe mig og være tilstede.

God tid til at nyde og opleve - ikke kun de dejlige mennesker jeg nåede at være sammen med - men også nyde, at være turist i smukke Danmark og vores skønne hovedstad.



Heldigt for mig, er min familie ligeså vilde med at rejse og gå på opdagelse efter eventyret - Gribe nuet og glemme alt om tiden - for hvad definerer egentlig tid...?


OG.... Som du nok tydeligt kan læse ud fra denne uges indlæg - Så er vi ikke færdige med at rejse endnu. Billetterne til næste destination er booket - planlægningen er godt i gang og det store verdenskort er klar til, at blive udvidet med endnu en knappenål - FOR her har vi ALDRIG været.... Vi glæder os - men for NU.... Vil jeg ikke røbe hvor vi tager hen....

🌴🌏


TAK for du læste med - må din uge bliver fyldt med alt det, der gør dig glad og må du have tid nok!

STORT knus og kærlige hilsner

Helena 😘


KIG ind forbi Instagram @flipflops_and_rainbows - OG få solskin på næsen - vi vil elske at have dig med ❤️




36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page